Over Mexon Technology

Excellence in Informatiebeveiliging en Service Management

Mexon Technology gelooft dat 'Continuous improvement' de essentie vormt van Informatiebeveiliging en Service Management. Het gaat erom dat organisaties te allen tijde inzicht hebben in hun operationele prestaties en streven naar het verhogen van het prestatieniveau wanneer de marktomstandigheden, zoals gewijzigde wet- & regelgeving, en technologische ontwikkelingen daarom vragen. De bekende Plan-Do-Check-Act verbetercyclus vormt een noodzakelijke basis om 'In control' te komen over Informatiebeveiliging en Service Management.

Als specialist op het gebied van Informatiebeveiliging en Service Management, met meer dan 20 jaar internationale ervaring, is het voor Mexon Technology dan ook vanzelfsprekend om vanuit deze expertise organisaties te ondersteunen op deze domeinen.

Dat doen wij door organisaties geïntegreerde en flexibele oplossingen te bieden die met een minimum aan inspanning 'Continuous improvement' in optima forma faciliteren, organisaties helpen ‘In control’ te komen én te blijven over hun bedrijfsprocessen en in staat stellen om adequaat (bij) te sturen.

Wij leveren innovatieve, flexibele en geïntegreerde software die "fit for purpose" en "fit for future" is.