Onze partners

Mexon Technology is er trots op een klantgerichte organisatie te zijn. Wij geloven sterk in de toegevoegde waarde van samenwerking met partners en de eindgebruiker.

Of het nu gaat om Informatiebeveiliging, (IT) Service Management, procesoptimalisatie of beheermethodieken, Mexon Technology en haar partners bundelen hun krachten om de meest complete, geïntegreerde, flexibele en betaalbare oplossingen te kunnen bieden.

Wilt u meer informatie over hoe u partner van Mexon Technology kan worden? Neem dan contact met ons op via het Contactformulier en laat ons weten waarin u geïnteresseerd bent. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Mexon Technology is kennispartner van het Centrum voor Informatiebeveiliging en Privacybescherming (CIP)

CIP is het expertisecentrum voor informatiebeveiliging en privacybescherming van, voor en door overheidsorganisaties. Het heeft zich ontwikkeld tot een publiekprivate netwerkorganisatie, waarin ook deskundige marktorganisaties als kennispartners deelnemen.

Het CIP is o.a. de auteur van de CIP Privacy Baseline (beschikbaar als normenkader binnen MexonInControl). Deze baseline is een handreiking voor verantwoord omgaan met persoonsgegevens. In dit normenkader is de AVG ontrafeld voor de uitvoeringsorganisatie.
De CIP Privacy Baseline is hét naslagwerk van de methode 'Grip op privacy'.

Mexon Technology is aangesloten bij de Informatiebeveiligingsdienst (IBD).

De IBD is een gezamenlijk initiatief van de Vereniging van Nederlandse Gemeenten (VNG) en het Kwaliteitsinstituut Nederlandse Gemeenten (KING). De IBD is de sectorale CERT / CSIRT voor alle Nederlandse gemeenten en richt zich op (incident)ondersteuning op het gebied van informatiebeveiliging. De IBD is voor gemeenten het schakelpunt met het Nationaal Cyber Security Centrum (NCSC). De IBD beheert de Baseline Informatiebeveiliging Nederlandse Gemeenten (BIG) en geeft regelmatig kennisproducten uit. Daarnaast faciliteert de IBD kennisdeling tussen gemeenten onderling, met andere overheidslagen, met vitale sectoren en met leveranciers. Alle Nederlandse gemeenten kunnen gebruik maken van de producten en de generieke dienstverlening van de IBD.

Sinds de oprichting in 2002 levert Nováccent Group expertise en diensten met betrekking tot security, infrastructuur en data. Nováccent Group laat organisaties veiliger en slimmer werken door innovatieve ICT-oplossingen en -diensten die zorgen voor betrouwbare en altijd beschikbare informatie. Het Nováccent Innovation Center ontwikkelt innovatieve en praktische security oplossingen om de noodzakelijke Security Operations slimmer, effectiever en efficiënter te laten verlopen. Vanuit de kantoren in Amersfoort (hoofdkantoor), Waalre, The Hague Security Delta en Gorredijk bedienen wij onze klanten.

Quality Centre Nederland (QCN) levert al ruim 25 jaar meerwaarde, door spraakmakende, richtinggevende en toonaangevende advisering. Ze zijn standvastig maar niet vastgeroest in hun denken en handelen, zij kunnen en willen het verschil maken. QCN heeft zeer ruime ervaring met ICT-, Informatie- en Integrale veiligheid zowel binnen als buiten de overheid en onderscheidt zich door gebruik te maken van de unieke Kompass© methode voor draagvlak, kennisoverdracht, lerend werken, een multidisciplinaire aanpak en toekomstbestendigheid. En dat alles volgens ISO27K, de BIG, BIR, BIWA of de IBI. Ze zijn de “Custodians” en de gidsen op het gebied van de veiligheid.

Met meer dan 20 jaar ervaring biedt Wendia haar bewezen en gecertificeerde ITSM-oplossingen aan voor grote en middelgrote service- en IT-organisaties in Europa en de VS. Mede dankzij de ITIL-filosofie, heeft Wendia haar ITSM software suite Point of Business (POB) ontwikkeld om op de meest flexibele en geïntegreerde manier Service Management mogelijk te maken in uw organisatie. Met haar PinkVERIFY-certificering voor maar liefst 15 processen, het hoogst haalbare kwaliteitsniveau, is POB het flagship product van Mexon Technology. Mexon Technology is exclusief distributeur voor Wendia in de Benelux en Frankrijk.

Voortbouwend op meer dan 20 jaar ervaring, is iET Solutions erkend als een toonaangevende wereldwijde leverancier van IT Service Management (ITSM) oplossingen voor middelgrote en grote ondernemingen. Door het verstrekken van een volledig geïntegreerde, aanpasbare oplossing op het gebied van IT Service Management afgestemd op ITIL best practices. iET Solutions biedt haar klanten het stroomlijnen van service operaties, verbeteren van de klanten service, IT-kosten verlagen en het inperken van risico's bij een audit. iET Solutions staat voor het verstrekken van de best mogelijke ondersteuning bij de honderden bedrijven die wereldwijd vertrouwen op iET Solutions om de dagelijkse behoeften van hun klanten en medewerkers bedienen. Mexon Technology is exclusief distributeur voor iET Solutions in de Benelux en Frankrijk.

Schmidt's LOGIN GmbH - kort LOGIN - levert consultancy diensten en software ontwikkeling voor alle soorten netwerk-gerelateerde zaken en IT-diensten. Al ruim 25 jaar richten zij zich op pragmatische oplossingen en ondersteunen de filosofie 'Keep It Simple' voor client en server-omgevingen in Windows-gebaseerde netwerken. Ze leveren oplossingen allemaal gericht op één doel: het werk eenvoudiger maken voor IT-systemen en netwerkbeheerders. Hun producten zijn intuïtief en makkelijk te gebruiken, vereisen geen opleiding en zijn toekomst-proof doormiddel van continue updates en de te downloaden versies. Mexon Technology is distributeur van Schmidt's LOGIN GmbH in de Benelux en Frankrijk.

De ISM-methode™ is een sterk aan populariteit winnend servicegericht framework voor IT-beheer met een aansluitende implementatiemethode en support. ISM is afgeleid van ITIL en ASL maar onderscheidt zich door structuur, eenvoud en toepasbaarheid, en met name omdat ISM geen referentiemodel is maar een toepassingsmodel. Een groot aantal organisaties in Nederland werkt op identieke wijze met het sterk gestandaardiseerde ISM-framework. De combinatie van framework, implementatiemethode en support leidt tot snelle invoeringen en aantoonbaar succesvolle toepassingen. Als u procesmatig gaat werken, dan is ISM voor u de oplossing.

Servitect is een innovatief bedrijf, gespecialiseerd in IT-servicemanagement en het optimaliseren van dienstverlening. Dit doet Servitect door het ontwikkelen en beheren van de ISM-methode, een gestandaardiseerde aanpak voor organisatieverbetertrajecten in de informatievoorziening. Servitect is per 2013 de nieuwe naam van het in 1998 opgerichte BHVB (Bureau Hoving & Van Bon).