Nu verkrijgbaar: iET®Enterprise 14.2.1.90 & Mobile V3
7 februari 2017
Wendia Point of Business release 1.8 nu beschikbaar
17 maart 2017

Bezoek ons bij ‘Informatieveiligheid in de Overheid’ op 11 mei 2017

Op 11 mei 2017 kunt u ons vinden op het congres Informatieveiligheid in de Overheid in theater Spant! in Bussum.

Het congres is specifiek gericht op de bewustwording, organisatorische en technische aspecten van informatieveiligheid. Er worden visies en ervaringen gedeeld, met als voornaamste doel aanknopingspunten te bieden voor een succesvolle invoering van informatieveiligheid. Speciaal voor CIO’s, CISO’s, Functionarissen Gegevensbescherming en bestuurders afkomstig uit de overheid.

Gastspreker QCN – Arie G. van Bruchem

Namens Mexon Technology zal Arie G. van Bruchem de volgende interactieve workshop gaan verzorgen: “Wat iedereen over informatiebeveiliging zou moeten weten”.

“De gehele Nederlandse overheid vindt informatieveiligheid belangrijk, maar wil er zo min mogelijk aandacht aan besteden. Een groot gedeelte van de overheid vindt het te duur en vaak zinloos. Wat is het belang van de ISO 27002, de BIG, etc.? En hoe kan een ISMS en de zelfleerzaamheid van een organisatie helpen om kosten te reduceren en de kwaliteit te verbeteren én te waarborgen?”

Kom naar onze stand 
Bij onze stand maakt u kennis met ons en onze innovatieve software MexonInControl. In de stand laten wij u zien hoe MexonInControl uw ISMS optimaal kan ondersteunen.