Wendia Point of Business release 1.8 nu beschikbaar
17 maart 2017
Multi Normenkaderbeheer: Geen woorden maar daden!
15 juni 2017

Bezoek ons tijdens Congres Overheid 360° op 17 mei 2017

Mexon Technology zit niet stil… op 17 mei 2017 kunt u ons ook ontmoeten op het Congres Overheid 360° in Media Plaza (Supernova & Kinepolis), Jaarbeurs Utrecht.

De complexiteit van informatievoorziening neemt toe, de Rijksoverheid decentraliseert en centraliseert tegelijkertijd en grote gemeenten verstedelijken. Oftewel, de taken van gemeenten veranderen continu. Dat roept maatschappelijke vragen op. Wat heb je als overheidsorganisatie nodig om deze maatschappelijke opgaven aan te gaan? Wat betekent dit voor je organisatie, dienstverlening en de manier waarop je samenwerkt in de keten? Welke rol speelt ICT hierin? En hoe zorg je voor een stabiele informatievoorziening in deze continu veranderende omgeving?

Praktijkcases en best practices van gemeenten, overheden en organisaties zorgen voor een inspirerend programma. U krijgt handvatten om invulling te geven aan een datagedreven gemeenschap, uw dienstverlening te verbeteren, het innovatievermogen van uw organisatie te vergroten en de benodigde randvoorwaarden op orde te krijgen.

U kunt zich hier inschrijven.

Bezoek ons bij meetingpoint 3 en maak kennis met onze softwareoplossing: MexonInControl

MexonInControl is dé softwareoplossing die uw Information Security Management System (een ISMS conform ISO27001) vorm geeft, uw informatiebeveiligingsprocessen ondersteunt, versterkt en ervoor zorgt dat u aantoonbaar ‘in control’ komt en bent over uw volledige informatiebeveiliging. MexonInControl is in samenwerking met onafhankelijke materiedeskundigen en gemeenten ontwikkeld.