‘Informatieveiligheid in de Overheid’ op 15 maart 2018
26 januari 2018
Privacy Seminar op 24 mei 2018
19 maart 2018

Certificering: De volgende stap in professionalisering

MexonInControl is een volwassen hulpmiddel dat middelgrote, grote en complexe organisaties zal helpen ‘in control’ te komen over Informatiebeveiliging en Privacy. Mexon Technology is voortdurend op zoek om de diensten rondom MexonInControl uit te breiden en te professionaliseren.

Certificering: De volgende stap in professionalisering

Informatiebeveiliging is cruciaal voor het succes van elke organisatie, omdat het gaat om de bescherming van gevoelige gegevens tegen ongeoorloofde toegang, gebruik, replicatie en vernietiging. Gezien het feit dat de negatieve impact van datalekken de afgelopen jaren zeer groot zijn geworden, is ook de behoefte aan professionele gegevensbescherming toegenomen.

Technologie en processen zijn van belang bij het beveiligen van informatie, maar mensen spelen een cruciale rol aangezien zij verantwoordelijk zijn voor het ontwerp, de implementatie en de werking van deze processen en technologische hulpmiddelen. De waarde en erkenning van professionele educatie en certificering neemt dan ook voortdurend toe. Een zeer effectieve maatregel die organisaties daarom kunnen nemen is het opzetten van een educatie- en certificeringsprogramma voor medewerkers.

Goed getrainde professionals zijn in staat om betrouwbare controles te ontwikkelen, te implementeren en op efficiënte wijze te onderhouden in de organisatie. Een aanzienlijk aantal onderzoeken heeft bovendien aangetoond dat personen met professionele certificeringen een hoger carrièrepotentieel en verbeterde motivatie hebben.

Daarom dient de voorkeur van zichzelf respecterende organisaties voor zulke taken uit te gaan naar medewerkers die de relevante professionele kennis, ervaring ÈN certificering hebben. Of het nu gaat om een ​​gecertificeerde Data Protection Officer, ISO/IEC 27001-informatiebeveiligingscertificering, ISO 31000 Risk Manager-certificering, ISO 21500 Project Management-certificering of een ISO 9001-certificering voor kwaliteitsmanagement.

Klanten, auditors en partners doen graag zaken met een organisatie die aantoonbaar competente medewerkers heeft die zijn gecertificeerd tegen een wereldwijd erkende standaard!

Een partij die op dit vlak een goede staat van dienst heeft is Zybrstate. Voor meer informatie over de mogelijkheden voor een op maat gesneden educatie- en certificeringsprogramma voor uw organisatie:

zybrstate.com
Danny.van.roemburg@zybrstate.com

065-1617019.