Mexon Technology annonceert de succesvolle certificering van iET ITSM: “SERVIEW CERTIFIEDTOOL“
23 maart 2016
Mexon Technology annonceert release 7 van haar Discovery & Inventory tool LOGINventory
13 april 2016

Uitnodiging Congres Overheid360

Congres Overheid360 (20 & 21 april 2016)
Informatiesamenleving 2020 – de kracht van informatie.

De informatiesamenleving komt er niet aan: deze is er al. Mensen zoeken, vinden en ontvangen de hele dag informatie via tablets, smartphone en computers. De uitwisseling van informatie gaat daardoor sneller dan ooit voor mogelijk werd gehouden. Het gevolg? Burgers met hoge verwachtingen van de hedendaagse dienstverlening van overheden: snel en digitaal waar mogelijk, persoonlijk op maat waar nodig. Dit betekent dat overheden en met name gemeenten, hun informatievoorziening en dienstverlening anders kunnen en moeten inrichten. Een heldere toekomstvisie op informatiemanagement is daarbij essentieel. Het congres Overheid 360°, dat op 20 en 21 april 2016 plaatsvindt in Media Plaza in Utrecht, staat dit jaar volledig in het teken van de Informatiesamenleving 2020 en biedt deelnemers volop inspiratie voor het vormgeven van deze toekomstvisie. U komt toch ook?

Weten hoe het echt zit? 5 redenen om te komen:

  1. U bent in één keer op de hoogte hoe het echt zit met de informatiesamenleving 2020 en van alle mogelijkheden en innovaties op dit gebied.
  2. U komt meer te weten komen over de Digitale Agenda 2020 en welke rol informatie speelt als basisinfrastructuur, procesveranderaar en innovatieve kracht.
  3. U woont inspirerende praktijkcases en best practices van gemeenten, overheden en organisaties bij.
  4. U krijgt handvatten om invulling te geven aan een datagedreven gemeenschap, uw dienstverlening te verbeteren, het innovatievermogen van uw organisatie te vergroten en de benodigde randvoorwaarden op orde te krijgen.
  5. U en uw collega’s gaan naar huis met inspiratie om gezamenlijk een visie op informatiemanagement en de informatiesamenleving 2020 te formuleren, zowel in het sociaal als fysiek domein.

Voor wie? Medewerkers van gemeenten, overheden en publieke organisaties. Overheid 360° is bedoeld voor de gehele organisatie, zowel bestuurders als beleidsmedewerkers, specialisten, hoofden en uitvoerend ambtenaren.
Wanneer? 20 en 21 april 2016. Op beide dagen duurt het programma van 9.00 – 18.00 uur.
Waar? Media Plaza, Utrecht
Kosten? Deelname is kosteloos*

Overheid360

 

 

 

 

*Overheid 360° wordt georganiseerd door Jaarbeurs in samenwerking met de founding partners VNG/KING, Hiemstra en De Vries en de Gemeente Utrecht. Het event wordt mede mogelijk gemaakt door commerciële partners. Voor medewerkers van gemeenten, overheden en publieke organisaties is deelname kosteloos. Valt u niet binnen deze doelgroep en wilt u graag deelnemen? Dan bedragen de kosten van deelname €995,00 per dag (excl. BTW). Bekijk de doelgroep en de algemene voorwaarden op de website.