Privacy Seminar op 24 mei 2018
19 maart 2018
Engelse vertaling van de CIP Privacy Baseline
28 september 2018

De AVG is van kracht!

Sinds 25 mei is de Algemene Verordening Privacybescherming (de AVG) van kracht. Wij hebben, net als u, de nodige zaken aangepast. Want 25 mei is weliswaar een mijlpaal, maar vooral het begin van een nieuw tijdperk.

Bescherming van gegevens en bescherming van privacy staan bij ons ook hoog in het vaandel. Dat komt niet alleen tot uiting in de productontwikkeling en daarmee de mogelijkheden van MexonInControl, maar ook op de volgende vlakken:

Wij komen graag met u in contact om u te informeren over de diverse aspecten van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) en hoe daar blijvend aan te voldoen met behulp van MexonInControl.

    Ik wil graag een (opnline) afspraak om te bespreken wat MexonInControl kan betekenen voor mijn organisatie op het gebied van Privacy

    Door het (laten) invullen van onderstaand formulier worden persoonsgegevens verzameld. Het betreft aanhef, voor- en achternaam, organisatie, e-mail adres en telefoonnummer. Deze gegevens worden gebruikt ten behoeve van het maken van een afspraak en U wordt tevens toegevoegd aan onze mailinglijst inzake MexonInControl (waarvan u zich ten alle tijden kunt uitschrijven).