Onze diensten maken het verschil


De diensten die Mexon Technology levert zijn gericht op de juiste inzet van onze software binnen uw organisatie en dragen bij aan uw zakelijk succes.
Onze ervaren consultants staan voor u klaar om u van dienst te zijn met hun specialistische kennis en expertise.


Privacy Diensten

Mexon Technology kan u helpen met het verzamelen van gegevens en het in kaart brengen van de prioriteiten van uw MexonInControl implementatie. Hiermee kunt u snel starten en maakt u gebruik van de ervaring die in het verleden bij andere implementaties is op gedaan.

Lees meer

ITSM Applicatie Services

Wanneer u voor de ITSM Applicatie Services van Mexon Technology kiest, dan nemen wij de verantwoordelijkheid voor het applicatiebeheer en garanderen wij dat de door u gekozen oplossing uw bedrijfsprocessen continue ondersteunt.

Lees meer

Training

Vergroot uw inzicht en kennis van onze tools en professionaliseer de dienstverlening van uw afdeling.Wilt u meer informatie over onze verschillende trainingen neem dan contact met ons op.

Lees meer

Support

Iedere technologie of toepassing kan op maat van uw wensen worden gesneden. Daarom bieden onze ervaren en goed opgeleide softwarespecialisten u kwalitatief hoogstaande diensten aan. Zij gooien al hun ervaring in de strijd - een ervaring die ze hebben opgebouwd bij het uitwerken van gelijkaardige systemen in uiteenlopende sectoren - om iedere nieuwe implementatie tot een goed einde te brengen.

Lees meer