Onze diensten maken het verschil


Privacy Diensten

Mexon Technology kan u helpen met het in kaart brengen van de prioriteiten van uw MexonInControl implementatie. Een helpende hand bij bijvoorbeeld uw verwerkingsregister. Zo kunt u sneller aan de slag en profiteren van de ervaring bij andere klanten.

Mexon Technology levert ook generieke privacy diensten, welke niet gekoppeld zijn aan MexonInControl. Lees hierover meer op de Privacy diensten pagina.

Lees meer

iET ITSM Applicatie Diensten

Wanneer u voor de iET ITSM Applicatie Services van Mexon Technology kiest, dan nemen wij de verantwoordelijkheid voor het applicatiebeheer en garanderen wij dat de door u gekozen oplossing uw bedrijfsprocessen continue ondersteunt.

Lees meer

Training

Vergroot uw inzicht en kennis van onze tools en professionaliseer de dienstverlening van uw afdeling. Wilt u meer informatie over onze verschillende trainingen neem dan contact met ons op.

Lees meer

Support & Helpdesk

Iedere technologie dient op een correcte wijze te worden ondersteund. Daarom bieden onze ervaren en goed opgeleide softwarespecialisten u kwalitatief hoogstaande supportondersteuning aan. Zij gooien al hun ervaring in de strijd om iedere implementatie op een correct wijze te laten functioneren.

Lees meer