iET ITSM

iET ITSM

iET ITSM is een complete maar ook zeer configureerbare ITSM-oplossing voor continue serviceverbetering. Geschikt voor middelgrote en grote organisaties, volledig gebaseerd op de ITIL® best practices.

Vraag hier meer informatie aan over iET ITSM

Product features

  • Snelle oplossing van incidenten, reductie van downtime, een pro-actieve service organisatie
  • Enterprise brede, geïntegreerde en integrale ondersteuning van business- en IT-services
  • IT-services die ontworpen zijn op basis van de behoeften van de klant
  • Toegevoegde waarde voor de business door identificatie van zwakke punten en mogelijkheden voor optimalisatie
  • Controle, foutvrije changes in services en infrastructuur in lijn met de compliance regels
  • Bewezen oplossing die voldoet aan diverse kwaliteitsstandaarden: certificering voor onder andere PinkVerify 12 processen, Serview en GlenfisiET ITSM Self Service

Stimuleer eindgebruikers, klanten en partners via onze Self Service ITSM oplossing.

Functies en Functionaliteit:
Naadloze integratie van een dienstencatalogus, berichtencentrum en zeer uitgebreide kennisbasis, biedt gebruikers de mogelijkheid om in te loggen en incidenten te volgen, het ontvangen van meldingen omtrent wijzigingsverzoeken en service requests, zoals geplande uitval en actueel nieuws. En dat allemaal vanuit één applicatie.

Door de configureerbare gebruikersinterface en profielen kunnen wij aansluiten op de unieke behoeften van organisaties en hun gebruikers.

Real-time kennisbank die automatisch wordt uitgebreid door middel van interactie met de klant is toegankelijk via full text search. Dat geldt overigens ook voor veel gestelde vragen, en het berichtencentrum met nieuws-ticker en Whiteboard.