Point of Business verdient PinkVerify Quality Seal
18 april 2015
Mexon Technology bij ISM Infodag 12 november 2015
15 september 2015

Kom naar het iET Mobile Event op 26 november 2015

Stel u eens voor dat u de rol van goedkeurder heeft voor aanvragen die door uw collega’s of medewerkers worden gedaan. Hoe handig zou het zijn dat u, op uw mobiele device, met beperkte handelingen snel een aanvraag kunt goed- of afkeuren? Even in de trein, even in een vergadering of zelfs even op het toilet.

iET Mobile is een client die op IOS en Android telefoons de gebruiker de gelegenheid geeft o.a. de volgende dingen te doen:

·         Volgen status van ingediende aanvragen (Service Requests)
·         Volgen status van gedane meldingen (Incidenten, Wijzigingen etc)
·         Goedkeuren van aanvragen (Service Requests)
·         Inzicht verstrekken in beschikbare vakantiedagen
·         Goedkeuren van ingediende vakantie-verzoeken

U begrijpt natuurlijk dat de bovenstaande zaken voorbeelden zijn (die wij allemaal zullen presenteren en toelichten), maar dat er nog veel mogelijk is. Wij willen samen met u een interactieve sessie houden en ook ingaan op andere voorbeelden die u wellicht heeft.

iET Mobile is zonder meer kosten beschikbaar voor klanten met een geldige onderhoudsovereenkomst en gebruikt dezelfde licenties als het iET ITSM SelfService portaal.

Wij stellen het op prijs als u ons vóór 5 november a.s. laat weten of wij op uw komst kunnen rekenen. Wij kunnen ons indenken dat deze ochtend ook interessant is voor collega’s van u. Vanzelfsprekend zijn ook zij van harte welkom!

U kunt zich hier inschrijven

Leusden, 1 september 2015