Wendia Point of Business nu ook ISM gecertificeerd!
3 februari 2016
Uitnodiging Congres Overheid360
24 maart 2016

Mexon Technology annonceert de succesvolle certificering van iET ITSM: “SERVIEW CERTIFIEDTOOL“

Leusden, 24 maart 2016 – Mexon Technology annonceert dat haar software, iET ITSM, gecertificeerd is voor alle “18 processen“. Dit is het maximum aantal ITIL processen dat Serview toekent voor “SERVIEW CERTIFIEDTOOL“.

De onafhankelijke consultancy firma Serview erkent met dit certificaat software oplossingen voor ITIL®. Serview bevestigt hiermee de ITIL®-compliant implementatie van processen en het consequent gebruik van de essentiële ITIL® terminologie. Het iET ITSM Service Management tool van iET Solutions scoorde hoog in het assessment, demonstreerde naadloze integratie van alle processen en eenvoudige configuratie. De integratiemogelijkheden van de oplossing maken het mogelijk dat het ingebed kan worden in nagenoeg elk bestaand IT-landschap. Door de hoge schaalbaarheid en flexibiliteit is de software geschikt voor ieder bedrijf ongeacht de grootte. iET ITSM kent een modulaire opbouw en biedt uitgebreide functionaliteit ‘out-of-the-box’. iET ITSM heeft een “SERVIEW CERTIFIEDTOOL”-accreditatie voor 18 processen toegekend gekregen voor de volgende ITIL® disciplines: Service Design (7 processen), Service Transition (4 processen), Service Operations (5 processen) en Continual Service Improvement (2 processen).

,,Met onze “SERVIEW CERTIFIEDTOOL”-certificering hebben we sinds 2003 service en IT organisaties en hun klanten als partners samen kunnen laten werken. Daarnaast bieden wij bedrijven hulp met het kiezen van de juiste oplossing en ondersteunen wij de transformatie van best practices naar standaarden.” legt Michael Kress, eigenaar van Serview, uit.

,,Wij zijn blij dat iET ITSM in een gedetailleerde analyse wederom succesvol is gebleken en daarnaast ook in een live omgeving haar vermogen heeft gedemonstreerd om te voldoen aan zeer strenge requirements voor certificering. Daarnaast biedt dit de bevestiging van een onafhankelijke derde partij van onze praktijk- en klantgerichte aanpak, gebaseerd op best practice requirements.“ legt Tobias Müller, product manager bij iET Solutions, uit.

De sterke integratiemogelijkheden van iET ITSM zijn wederom gedemonstreerd met versie 8.1, welke beschikbaar is sinds december 2015. De software staat data synchronisatie met Microsoft Exchange Server toe voor contactpersonen, taken en calender-entries tussen iET ITSM en Microsoft Outlook. Integratie van IET ITSM met de DoXite document compositie software, ontwikkelt door DETEC, betekent dat bedrijven nu ook eenvoudig nieuwe rapporten kunnen maken met een aantrekkelijke en goed ontworpen layout.

logo_certifiedtool[1]

Wilt u weten wat Serview en iET ITSM voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via sales@mexontechnology.com of bel +31 (0) 33-4321700.