MexonInControl voor Privacy: de oplossing voor de AVG Register verplichtingen

Het registreren en onderhouden van verwerkingsactiviteiten, verwerkersovereenkomsten is niet altijd even eenvoudig. Veel organisaties zijn begonnen met bijhouden van deze registers in Microsoft Word of Excel en komen al snel tot de conclusie dat dit niet toereikend genoeg is. Knelpunten als het inregelen van rechten, het bijhouden van wie heeft wat gewijzigd, het gebruik door meerdere personen en duidelijke overzichten worden opgelost met MexonInControl voor Privacy. Ook het uitzetten, configureren en (laten) beantwoorden van assessments, zoals de beruchte DPIA, worden met MexonInControl aanzienlijk eenvoudiger.

Met MexonInControl voor Privacy zult u voldoen aan diverse eisen die door de AVG aan organisaties worden gesteld. De Autoriteit Persoonsgegevens deed recent nog een aantal steekproeven om te onderzoeken of een register voor verwerkingsactiviteiten wordt bijgehouden. Dit waren slechts steekproeven, in 2019 zal dit vaker en diepgaander gaan gebeuren en zal op termijn ook de inhoud van de registers worden getoetst.

Wij hebben een korte doelmatige aanpak voor het opstarten van het gebruik van MexonInControl voor Privacy, dus ook daarmee wordt u geholpen.

Zien is geloven:

Door middel van een online demonstratie (webinar) tonen we uw organisatie hoe MexonInControl voor Privacy het beheer een stuk eenvoudiger zal maken en uw inzicht zal vergroten. Binnen een half uur bent u op de hoogte van de mogelijkheden. Natuurlijk is er na de demonstratie de mogelijkheid met een proefaccount zelf de oplossing te ervaren.

Hieronder kunt u zich opgeven. Bekijk hier alvast de brochure.

De volgende onderwerpen komen in de demonstratie aan bod:
- Uw verwachting tav het onderwerp
- Verwerkingsactiviteiten
- Verwerkersovereenkomsten
- Assessments (DPIA)
- Samenhang van bovenstaande

Ik maak gebruik van de mogelijkheid voor een online demonstratie.
Na het aanmelden wordt dit formulier leeg gemaakt

Via dit formulier worden persoonsgegevens verzameld. Het betreft aanhef, voor- en achternaam, en e-mail adres. Deze gegevens worden gebruikt ten behoeve van
- het maken van een afspraak voor een online demonstratie van MexonInControl voor Privacy
- eventueel het maken van een proefaccount
- het toevoegen van uw gegevens aan onze mailinglijst inzake MexonInControl (waarvan u zich te allen tijden kunt uitschrijven).