Multi Normenkaderbeheer: Geen woorden maar daden!
15 juni 2017
Nu verkrijgbaar: iET® Enterprise 15.0.3, iET® ITSM 8.3.3 & iET® Self-Service Feature Pack
27 oktober 2017

Nieuwe SERVIEW CERTIFIEDTOOL accreditatie bevestigt dat de business value van iET® ITSM verder gaat dan IT service management.

Leusden, 16 augustus 2017 – Mexon Technology annonceert dat haar software, iET® ITSM, opnieuw SERVIEW CERTIFIEDTOOL geaccrediteerd is door het onafhankelijke adviesbureau SERVIEW GmbH voor vier nieuwe deelgebieden. Deze nieuwste certificering toont ook de waarde van iET® ITSM buiten de IT-afdeling aan door de primaire bedrijfsprocessen van human resources, customer service, facility en  marketing te ondersteunen.

iET® ITSM was reeds SERVIEW CERTIFIEDTOOL geaccrediteerd voor alle fasen van de ITIL® service lifecycle: service strategy, service design, service transition, service operations and continual service improvement. Met deze aanvullende certificering breidt iET Solutions haar portfolio uit met ondersteuning van een breed scala aan aanvullende processen in de volgende werkvelden:

  • HR service management (14 processen)
  • customer service management (16 processen)
  • facility service management (17 processen)
  • marketing service management (14 processen)

Michael Kresse, oprichter en CEO van SERVIEW GmbH, legt uit: “Onze SERVIEW CERTIFIEDTOOL kwaliteitsstempel helpt organisaties die op zoek zijn naar een softwareoplossing aanzienlijk. Ze weten dat die niet zomaar aangeschaft kan worden door software vendoren. Alleen software die ons uitgebreide assessment programma met succes heeft doorlopen en voldoet aan honderden selectiecriteria -inclusief het halen van een aanvullende live test- ontvangt het certificaat. Wij feliciteren iET Solutions; het bedrijf heeft de test ondergaan en is met vlag en wimpel geslaagd.”

Tobias Müller, Product Manager bij iET Solutions , vult aan: “Wij zijn enorm trots op deze certificering. Het bevestigt de kracht van onze benadering van productontwikkeling, namelijk het niet alleen toevoegen van ITIL® best practices aan IT maar ook aan andere belangrijke bedrijfsprocessen. Deze hoge mate van standaardisatie in onze ITIL®-georiënteerde softwareoplossing iET® ITSM maakt het voor iedere organisatie mogelijk om service management processen in optima forma te implementeren.”

Wilt u weten wat Serview en iET® ITSM voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via sales@mexontechnology.com of bel +31 33 432 17 00.