Kom naar het iET Mobile Event op 26 november 2015
1 september 2015
Whitepaper over implementeren Self Service Portaal
26 oktober 2015

Mexon Technology bij ISM Infodag 12 november 2015

ISM: de nieuwe standaard op het gebied van IT Service Management.

Op 12 november vindt alweer de 3e ISM-Infodag plaats in ‘De Lantaern’ te Nieuwegein. U wordt op de hoogte gebracht van wat de ISM-methode inhoudt, wat de ISM-methode voor uw organisatie kan betekenen en u hoort de ervaringen van ISM-gebruikers.

De ISM-methode wordt steeds populairder, dit blijkt uit de groeiende bekendheid en het toenemend aantal gebruikers.
Heeft u al wel gehoord over de ISM-methode, maar u wilt graag meer informatie? Wilt u uw IT-beheer beter en efficiënter stroomlijnen? Snel in kunnen springen op de behoefte in de business en geen kansen missen? Aansluiten op functioneel beheer? Grip krijgen op resources en prestatie? De samenwerking in uw team verbeteren?

Ervaar in één dag wat ISM voor uw organisatie kan betekenen.

09:30  Welkom met koffie
10:00   USP met ISM Hoe creëer je een Uniforme, Servicegerichte en Procesmatige werkwijze met de ISM-methode?
10:30 ISM in de praktijk Een uitleg van ISM in de praktijk, a.d.h.v. meerdere praktijkcases; toepassingen op IT-beheer, functioneel beheer, andere supportdomeinen, en kleine organisaties.
11:15 Koffie/thee
11:45 Werkstromen in de praktijk TOC (Theory of Constraints) blijkt in de praktijk uitstekend combineerbaar met ISM en leidt tot concrete besparingen. Een interactieve sessie door Michiel Stijlen van TOC Resultants.
12:30 Lunch
13:30 Eisen zijn kansen Steeds meer organisaties worden door toezichthouders geconfronteerd met concrete eisen. Hoe realiseer je ISO-, NEN-, BIG-, COBIT- of aanverwante externe eisen snel en handig met ISM?
14:15 Koffie/thee
14:45 ISM-invoering bij Jeroen Bosch Ziekenhuis De praktijk van een ISM-invoering, gedemonstreerd door Piet Egelmeer, manager MICT.
15:30 Scoren voor de klant! Met daarna een afsluitende borrel

 

 

 

 

U kunt zich HIER inschrijven

Wilt u meer weten over de aanpak volgens de ISM-methode? Schrijft u zich dan snel in om dit niet te missen. De deelname is gratis. Mocht u verhinderd zijn, of vindt u dat een collega beter aan de informatiedag deel kan nemen, attendeer dan uw collega op deze gelegenheid.

De Landelijke ISM-Informatiedag valt samen met de ISM-Procesmanagerdag, voor gebruikers van de ISM-methode. In de wandelgangen kunt u dus kennismaken met collega’s die al ervaring hebben opgedaan met de ISM-methode.

Leusden, 15 september 2015