Engelse vertaling van de CIP Privacy Baseline
september 28, 2018

Oh kom er eens kijken!

Leusden, oktober 2018

In de maand november presenteert Mexon Technology u de Eenvoudige AVG Register oplossing: MexonInControl Privacy Light

Het heerlijk avondje ligt nog ver in de toekomst, maar u kunt uw organisatie nu alvast een plezier doen met MexonInControl Privacy Light. Het beheer van verwerkingsactiviteiten, verwerkersovereenkomsten en de noodzakelijke DPIA’s is niet altijd even eenvoudig. Veel organisaties zijn begonnen met bijhouden van deze registers in MS Word en MS Excel en komen al snel tot de conclusie dat dit niet toereikend is. Vraagstukken als het beperken van rechten, het bijhouden van wie heeft wat gewijzigd, het gebruik door meerdere personen en duidelijke overzichten zijn met MS Word en MS Excel niet op te lossen. Hoe kan dat wel snel, eenvoudig en met lage kosten worden georganiseerd?

Met onze MexonInControl Privacy Light oplossing kunt u dit realiseren en gaan voldoen aan diverse eisen die door de AVG aan organisaties worden gesteld. De Autoriteit Persoonsgegevens deed onlangs nog een steekproef om te onderzoeken of een register voor verwerkingsactiviteiten wordt bijgehouden. Onze voorspelling is dat dit vaker en diepgaander zal gaan gebeuren en dat op termijn ook de inhoud van de registers zal worden getoetst.

Voor uw organisatie is het van belang de juiste aanpak te kiezen voor het beheren van een register van verwerkingsactiviteiten en van verwerkersovereenkomsten. Deze registers kunnen met MexonInControl Privacy Light snel worden opgesteld. Voor nieuwe verwerkingen voert u natuurlijk eerst een (D)PIA uit, die ook in onze oplossing kan worden uitgevoerd.

Zien is geloven:

In de maand november zullen wij webinars houden waarin getoond wordt hoe MexonInControl Privacy Light het beheer een stuk eenvoudiger zal maken en uw inzicht zal vergroten. Binnen een kwartier bent u op de hoogte, met aansluitend de mogelijkheid om vragen te stellen.

Hieronder kunt u zich opgeven voor een webinar. Bekijk hier alvast de brochure.

De volgende onderwerpen komen aan bod:
-> Verwerkingsactiviteiten
-> Verwerkersovereenkomsten
-> Assessments (DPIA)
-> Samenhang van bovenstaande


Ik schrijf me in voor een webinar op (kies hieronder uit een beschikbare datum):Via dit formulier worden persoonsgegevens verzameld. Het betreft aanhef, voor- en achternaam, en e-mail adres. Deze gegevens worden gebruikt ten behoeve van toesturen van de uitnodiging en u wordt tevens toegevoegd aan onze mailinglijst inzake MexonInControl (waarvan u zich te allen tijden kunt uitschrijven).

Deel deze pagina.