Meer dan uw AVG-administratie op orde

Uw unieke AVG-administratie snel zichtbaar in kaart gebracht tijdens een privé demonstratie van MexonInControl. In korte tijd bent u op de hoogte, met natuurlijk de mogelijkheid om vragen te stellen.


De voordelen van MexonInControl

✓ Eenvoudig aan uw administratieve AVG-verplichtingen voldoen
✓ Beheer van normen, risico's en maatregelen
✓ Geschikt voor privacy- en/of informatiebeveiligingsteams vanaf 1 medewerker
✓ Geheel instelbaar naar behoeften van uw organisatie

MexonInControl voor Privacy dashboard

Overkom de beperkingen van Excel

Voldoen aan de administratieve eisen uit de AVG is lastig in Excel. Zeker als u streeft naar eenduidigheid van invulling en als u de juiste verwijzingen en onderlinge verbanden in het verwerkingsregister consistent wilt houden. Omdat MexonInControl een schermopbouw heeft die uitblinkt in eenvoud en intuïtief bedieningsgemak wordt u ontzorgd en krijgt u de administratie op orde.

Zien is geloven

Wij organiseren (online) demonstraties waarin u getoond wordt hoe MexonInControl het beheer een stuk eenvoudiger zal maken en uw inzicht zal vergroten. In korte tijd bent u op de hoogte, met natuurlijk de mogelijkheid om vragen te stellen.


Uw AVG-administratie écht op orde

✓ Verwerkingsactiviteiten
✓ Risico's en Maatregelen
✓ Verwerkersovereenkomsten
✓ Assessments uitvoeren door zowel interne als externe medewerkers


Britt Robijns
 “Door MexonInControl kan ik mij richten op de inhoud van de materie en hoef ik mij niet druk te maken over de vorm. Je kunt snel starten en door de handige instellingen is het ook nog eens heel flexibel.”

Britt Robijns is advocaat bij Quattro advocaten, gespecialiseerd in onder andere
ICT- en IE-recht. Als interne en externe FG maakt zij gebruik van MexonInControl.

Direct vragen? Bel met onze specialisten

Wilt u liever direct horen hoe u MexonInControl het beste kunt toepassen?

Autoriteit Persoonsgegevens

Ook voor ú van toepassing

De Autoriteit Persoonsgegevens deed al eerder "steekproeven" om te onderzoeken of een register voor verwerkingsactiviteiten wordt bijgehouden. Onze voorspelling is dat dit vaker en diepgaander zal gaan gebeuren en dat op termijn ook de inhoud van de registers zal worden getoetst.

Met onze MexonInControl voor Privacy oplossing kunt u uw verwerkingsregister realiseren en mede daarmee gaan voldoen aan de eisen die daar aan door de Autoriteit Persoonsgegevens op basis van de AVG aan organisaties worden gesteld.