Meer dan uw AVG-administratie op orde

Uw unieke AVG-administratie snel zichtbaar in kaart gebracht tijdens een privé demonstratie van MexonInControl. In korte tijd bent u op de hoogte, met natuurlijk de mogelijkheid om vragen te stellen.


De voordelen van MexonInControl

✓ Eenvoudig aan uw administratieve AVG-verplichtingen voldoen
✓ Beheer van o.a. datalekken, verwerkingen, normen, risico's en maatregelen
✓ Geschikt voor privacy- en/of informatiebeveiligingsteams vanaf 1 medewerker
✓ Geheel instelbaar naar behoeften van uw organisatie

MexonInControl voor Privacy dashboard

Overkom de beperkingen van Excel

Voldoen aan de administratieve eisen uit de AVG is lastig in Excel. Zeker als u streeft naar eenduidigheid van invulling en als u de juiste verwijzingen en onderlinge verbanden in het verwerkingsregister consistent wilt houden. Omdat MexonInControl een schermopbouw heeft die uitblinkt in eenvoud en intuïtief bedieningsgemak wordt u ontzorgd en krijgt u de administratie op orde.

Zien is geloven

Wij organiseren (online) demonstraties waarin u getoond wordt hoe MexonInControl het beheer een stuk eenvoudiger zal maken en uw inzicht zal vergroten. In korte tijd bent u op de hoogte, met natuurlijk de mogelijkheid om vragen te stellen.


Uw AVG-administratie écht op orde

✓ Verwerkingsactiviteiten
✓ Risico's en Maatregelen
✓ Verwerkersovereenkomsten
✓ Datalekken
✓ Security Incidenten
✓ Assessments uitgevoerd door collega's, medewerkers of leveranciers


 “MexonInControl zorgt ervoor dat de eisen vanuit de AVG op een gebruiksvriendelijke manier nageleefd worden. Sinds ALDI dagelijks gebruik maakt van MexonInControl is de aantoonbaarheid van opzet, bestaan en werking van alle processen rondom de AVG gewaarborgd. Het voornaamste aspect is dat het nu mogelijk is om vanuit verschillende invalshoeken correlaties te leggen tussen verwerkingen, overeenkomsten en systemen met de daarbij behorende stakeholders.”

Philippe den Arend
Information Security Manager - ALDI Nederland

Direct vragen? Bel met onze specialisten

Wilt u liever direct horen hoe u MexonInControl het beste kunt toepassen?

Autoriteit Persoonsgegevens

Ook voor ú van toepassing

De Autoriteit Persoonsgegevens deed al eerder "steekproeven" om te onderzoeken of een register voor verwerkingsactiviteiten wordt bijgehouden. Onze voorspelling is dat dit vaker en diepgaander zal gaan gebeuren en dat op termijn ook de inhoud van de registers zal worden getoetst.

Met onze MexonInControl voor Privacy oplossing kunt u uw verwerkingsregister realiseren en mede daarmee gaan voldoen aan de eisen die daar aan door de Autoriteit Persoonsgegevens op basis van de AVG aan organisaties worden gesteld.