Wij praten u graag bij over dit onderwerp en met name over wat MexonInControl op het gebied van Informatieveiligheid en Privacy voor u en uw organisatie kan betekenen. Klik hier voor meer informatie

Privacy Seminar najaar 2018


Samen met onze partner Traxion organiseert Mexon Technology regelmatig een seminar/roundtable rondom het thema Privacy. Tijdens deze informatieve bijeenkomst zullen boeiende sprekers u informeren over de diverse aspecten van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) toelichten. Daarbij wordt de theorie vertaald naar de praktijk.

Tijdens het seminar zal Mexon Technology de mogelijkheden van MexonInControl op het vlak van Privacy demonstreren. Traxion zal toelichten hoe hun cyclische aanpak resulteert in een beheersbare, stabiele infrastructuur die kan voldoen aan de strengste compliance eisen.

Het eerste seminar dat in het najaar van 2018 (naar verwachting in september) zal worden gehouden zal met name ingaan op de AVG implementatie ervaringen in de praktijk van aanwezigen organisaties en professionals uit het werkveld.

U en uw collega's zijn van harte welkom!

Het programma start om 9.30 uur (inloop vanaf 9.00 uur) en ziet er (in concept) als volgt uit:

 • Introductie
 • Wat vindt de Autoriteit Persoonsgegevens nu belangrijk
 • De cyclische aanpak van Traxion
 • Pauze
 • Welke ervaringen zijn er opgedaan
 • Demo MexonInControl (bekijk hier alvast onze privacy pagina)
 • Vragenronde
 • Lunch
Het Centrum voor Informatiebeveiliging en Privacy (CIP) heeft een Privacy Baseline samengesteld die organisaties op een praktische manier helpt de juiste maatregelen te treffen om o.a. aan de eisen van de AVG te voldoen. Mexon Technology is sinds kort kennispartner van het CIP.

Rond 12.00 uur eindigen we en is er gelegenheid om in informele sfeer (tijdens de lunch) verder op de materie in te gaan. De locatie voor de bijeenkomst is nog niet vastgesteld.

Indien u hierover op de hoogte wil worden gehouden en eventueel kosteloos aanwezig wilt zijn kunt u zich hieronder vrijblijvend aanmelden:  Ik wil graag op de hoogte worden gehouden over het najaar Seminar/Roundtable van Mexon Technology en partner(s):

  Door het (laten) invullen van onderstaand formulier worden persoonsgegevens verzameld. Het betreft aanhef, voor- en achternaam, organisatie, e-mail adres en telefoonnummer. Deze gegevens worden gebruikt ten behoeve van de organisatie van het seminar.

  Ik maak gebruik van de mogelijkheid om mee te lunchen
  Ik maak gebruik van de mogelijkheid om te parkeren

  Indien u een collega meeneemt, wil u dan zijn/haar gegevens hieronder invullen?

  Maakt gebruik van de mogelijkheid om mee te lunchen
  Maakt gebruik van de mogelijkheid om te parkeren

  Maakt gebruik van de mogelijkheid om mee te lunchen
  Maakt gebruik van de mogelijkheid om te parkeren