Bedrijfsvoordeel uit AVG-verplichtingen?
9 december 2019
Privacy & more….
20 augustus 2020

Analyseer MexonInControl in Qlik

Gebruik de krachtige Qlik-technologie ondersteund door de Qlik Elite Solution partner Credon om optimaal de gegevens van MexonInControl te analyseren en visualiseren. Deze integratie kan zowel informatie ontsluiten in Qlik Sense als in QlikView.

Met Qlik Sense, welke uw organisatie natuurlijk al heeft, bent u in staat alle visualisaties en analyses te doen die u maar kunt verzinnen. Hiermee krijgt u:

  • alle inzichten die wij u standaard kunnen bieden;
  • ook de potentiële inzichten waarvan u nu nog niet weet dat u ze wenst;
  • de mogelijkheid om MexonInControl inzichten te combineren met andere bedrijfsinformatie.

MexonInControl’s API levert de informatie aan Qlik Sense via de zogenaamde RESTful Connector die standaard door Qlik beschikbaar wordt gesteld. Hiermee bent u er zeker van:

  • dat enkel de data wordt ontsloten die u wilt ontsluiten;
  • dat de data overdracht technisch correct en veilig verloopt;
  • dat enkel bevoegde gebruikers de data over kunnen dragen en kunnen analyseren.

MexonInControl is een SaaS oplossing en daarmee bevind de informatie zich in de cloud. Ook Credon kan uw Qlik-hosting in de cloud verzorgen. Door gebruik te maken van deze integratie zorgt u ervoor dat de informatie en inzichten en mogelijk bijbehorende conclusies die u creëert enkel in uw eigen bedrijfsomgeving beschikbaar zijn en nergens anders.

Verwerkingsactiviteitenanalyse in Qlik Sense

MexonInControl voor Privacy wordt gemaakt en beheerd door Mexon Technology. Mexon Technology is net als zusterbedrijf Credon onderdeel van de Aexis group. Credon is Elite Solution Provider voor de producten van Qlik.