Mexon Technology kondigt de succesvolle certificering van iET ITSM door PinkElephant voor nieuw Asset Management proces aan
22 augustus 2016
Nu verkrijgbaar: iET®Enterprise 14.2.1.90 & Mobile V3
7 februari 2017

Mexon Technology gaat samenwerking aan met QCN

Op 1 januari 2017 is Mexon Technology een samenwerking aangegaan met Quality Centre Nederland (QCN) op het gebied van Informatiebeveiliging.

QCN levert al ruim 25 jaar meerwaarde door spraakmakende, richtinggevende en toonaangevende advisering. Ze zijn standvastig maar niet vastgeroest in hun denken en handelen, zij kunnen en willen het verschil maken. QCN heeft zeer ruime ervaring met ICT-, Informatie- en Integrale veiligheid zowel binnen als buiten de overheid en onderscheidt zich door gebruik te maken van de unieke Kompass© methode voor draagvlak, kennisoverdracht, lerend werken, een multidisciplinaire aanpak en toekomstbestendigheid. En dat alles volgens ISO27K, de BIG, BIR, BIWA of de IBI. Ze zijn de ‘Custodians’ en de gidsen op het gebied van de veiligheid.

Vanuit deze samenwerking kunnen wij onze klanten het beste van twee werelden bieden: de onderscheidende managementadvisering en begeleiding van QCN op het gebied van informatiebeveiliging én de innovatieve MexonInControl-software voor de ondersteuning van het volledige information security management systeem.