Self Service Portalen

Self Service Portalen

De wereld van Service Management verandert snel. Waar vroeger de (IT) Servicedesk het eerste aanspreekpunt was voor alle (IT gerelateerde) vragen en issues, willen medewerkers en/of klanten vandaag de dag steeds vaker dingen zelf kunnen regelen en afhandelen, zonder tussenkomst van de Servicedesk. En uiteraard moet alles online kunnen, vanaf elk device, op ieder moment en overal. Kortom, medewerkers en/of klanten vragen om Self Service.

Vraag hier meer informatie aan over Self Service Portalen
Wij hebben de samenwerking met Mexon Technology in ons "supportal" project als zeer professioneel en prettig ervaren!

Maarten van Hoeve, Service Manager bij Pinkroccade Healthcare

Wat levert het organisaties op als de traditionele Servicedesk niet langer nodig is voor relatief eenvoudige operationele werkzaamheden? Als gebruikers gefaciliteerd worden via het Self Service Portaal van uw bedrijf in het zelfstandig kunnen uitvoeren van hierboven genoemde activiteiten, dan verlaagt dat de belasting van uw Servicedesk aanzienlijk en verhoogt het de tevredenheid van uw medewerkers en/of klanten.

Door de naadloze koppeling van het Self Service Portaal met één van Mexon Technology's ITSM-systemen wordt alle informatie veilig en compleet opgeslagen. Hierdoor bent u in staat om uw ITSM-processen maximaal te ondersteunen, uw ICT-resources optimaal in te zetten en de kwaliteit van uw services aan de business te verhogen.

Mexon Technology heeft in de afgelopen 10 jaar veel kennis en ervaring opgedaan met Self Service. Wij bieden diverse standaard Self Service Portalen en kunnen desgewenst ook klant-specifieke implementaties realiseren. Uiteraard zijn deze Self Service Portalen optimaal geïntegreerd met de ITSM-systemen van Mexon Technology.