iET ITSM

iET ITSM is een complete maar ook zeer configureerbare ITSM-oplossing voor continue serviceverbetering. Geschikt voor middelgrote en grote organisaties, volledig gebaseerd op de ITIL® best practices.

Lees meer

LOGINventory

LOGINventory is state of the art netwerk inventarisatie software met geïntegreerd licentiebeheer. Eenvoudig te installeren, direct toe te passen en gebruikersvriendelijk. De kwaliteit van de informatie over de gevonden hardware en software is superieur. Evalueren van en rapporteren over uw netwerkcomponenten en software licenties is nog nooit zo gemakkelijk geweest.

Lees meer

Mexon CI Bridge

De Mexon Technology ITSM CI Bridge biedt u de brug om omgevingen met elkaar te verbinden en voorziet daarmee uw CMDB van de meest relevante informatie. Deze relevante informatie wordt vervolgens ook gebruikt om de gegevens te controleren qua waarde en juistheid van uw configuratie-items in de CMDB en alle attributen die uw organisatie nodig heeft om hun Service Management kernprocessen te ondersteunen en te verbeteren.

Lees meer

Self Service Portalen

Mexon Technology heeft in de afgelopen 10 jaar veel kennis en ervaring opgedaan met Self Service. Wij bieden diverse standaard Self Service Portalen en kunnen desgewenst ook klantspecifieke oplossingen realiseren. Uiteraard zijn deze Self Service Portalen optimaal geïntegreerd met de ITSM-systemen van Mexon Technology.

Lees meer