Ja, schrijf mij in voor dit webinar

Op 17 november om 09:30 Ik wil graag een demo Ik wil graag een andere datum

Na inschrijving ontvangt u een bevestiging met een persoonlijke link voor deelname.
Voor de inschrijving worden de volgende persoonsgegevens verzameld: Uw naam, organisatie, e-mail adres en telefoonnummer.
Deze gegevens worden gebruikt ten behoeve van het maken van de afspraak voor uw deelname aan het webinar.

De zorg ontzorgen

Uw primaire taak is de zorg voor uw client en daar ligt uw expertise. Wij ontzorgen u door uw privacybescherming te organiseren, want daar ligt onze expertise!


In dit webinar van ± 30 minuten komt aan de orde:

✓ Waarom "de zorg ontzorgen"?
✓ Stappenplan
✓ Het verwerkingsregister
✓ Onze aanpak

Proceed Verzoek Betrokkene
Anderen gingen u voor

In dit webinar komen experts van Proceed Data Protection en Mexon Technology aan het woord en vertellen zij hoe hun aanpak, gecombineerd met MexonInControl, het op orde krijgen van de privacy een stuk eenvoudiger zal maken. In korte tijd bent u op de hoogte, met natuurlijk de mogelijkheid om vragen te stellen.

Autoriteit Persoonsgegevens

Ook voor ú van toepassing

"Ook als kleine zorgaanbieder ben je in de meeste gevallen verplicht om een register van verwerkingsactiviteiten op te stellen." Meer informatie hierover vindt u hier bij "De AVG-Helpdesk voor Zorg, Welzijn en Sport"

Met de MexonInControl oplossing kunt u o.a. uw verwerkingsregister realiseren en mede daarmee gaan voldoen aan de eisen die daaraan door de AVG aan worden gesteld. In de aanpak van Proceed Data Protection is de inrichting en onderhoud van het verwerkingsregister natuurlijk opgenomen.