Whitepaper over “Out-of-the-box or not Out-of-the-box?”
11 december 2015
Mexon Technology annonceert de succesvolle certificering van iET ITSM: “SERVIEW CERTIFIEDTOOL“
23 maart 2016

Wendia Point of Business nu ook ISM gecertificeerd!

Leusden, 5 februari 2016 – Vol trots kunnen wij melden dat vanaf vandaag ook onze volledige, geïntegreerde en flexibele Service Management oplossing Wendia Point of Business (POB) voldoet aan de strenge ISM-normen en officieel het “ISM Certified”-logo mag voeren. De samenwerking werd op feestelijke wijze bekrachtigd door Algemeen Directeur van Servitect Wim Hoving (ontwikkelaar van de ISM-methode, rechts op de foto), Operations Manager Titus Klijsen (midden op de foto) en Business Development Manager Robert Gebhardt (links op de foto) van Mexon Technology.

De ISM-methode is dé oplossing voor het integraal aansturen van de werkwijze van de IT-afdeling. De IT-dienstverlening verbetert daardoor aantoonbaar, of het nu gaat om de afhandeling van calls, projecten, kwaliteit of resourcemanagement. ISM is een ITIL-toepassing, klaar voor gebruik en onderscheidt zich door structuur, eenvoud en vooral toepasbaarheid. Met de ISM-methode gaat de IT-afdeling snel en aantoonbaar beter en uniformer functioneren

Mexon Technology heeft aan Servitect aangetoond dat Wendia POB in staat is de gewenste ISM-functionaliteit te ondersteunen en kan integreren met publicatietools. Wendia POB kan hierdoor sneller, efficiënter, effectiever en goedkoper worden ingezet dan niet ISM-gecertificeerde tools.

Wilt u weten wat de ISM-methode en Wendia POB voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via sales@mexontechnology.com of bel +31 (0) 33-4321700.