Bezoek ons bij ‘Informatieveiligheid in de Overheid’ op 11 mei 2017
22 februari 2017
Bezoek ons tijdens Congres Overheid 360° op 17 mei 2017
18 april 2017

Wendia Point of Business release 1.8 nu beschikbaar

Leusden, 17 maart 2017 – Mexon Technology kondigt Wendia POB 1.8 release aan.

Stabiliteit, prestaties en design vormen de kern van Wendia’s gloednieuwe POB (Point of Business) release.

Gebruikersacceptatie van zakelijke software en de productiviteit zijn sterk afhankelijk van een moderne en gebruiksvriendelijke interface. Met deze nieuwste release van POB, introduceert Wendia een verbeterde, ‘state of the art’ Graphical User Interface Design met minder animaties, wat zorgt voor een verbetering van de algehele prestaties. POB 1.8 is een effectieve en ergonomische oplossing die organisaties helpt de productiviteit te verhogen, het verbeteren van gebruikersacceptatie en het automatiseren van taken.

De nieuwste versie van Wendia’s toolsuite wordt niet alleen gekenmerkt door verbeterde stabiliteit en prestaties. Er zijn ook een groot aantal verschillende klantverzoeken gehonoreerd. Zo zijn er uitbreidingen in de mogelijkheden van POB’s web cliënt zoals de integratie van configureerbare controls, de grafische weergave van workflows en de validatie ten aanzien van wachtwoordsterkte.

Andere gebieden die zijn verbeterd met de nieuwe release zijn:

  • Active Directory Federation Services
  • 20+ nieuwe aanpasbare tabellen en formulieren
  • Nieuwe webformulier features
  • En nog veel meer …

Bent u geïnteresseerd in de details van deze release en de bijbehorende release notes, dan kunt u contact met ons opnemen via support@mexontechnology.com of bel +31 33 432 17 00.