Wendia

Wendia

Dé perfecte oplossing voor elke organisatie die ITIL gebruikt voor professioneel Service Management. Wendia Point Of Business (POB) is onze flagship ITSM-oplossing voor organisaties die maximale flexibiliteit, snelheid en integratie willen en dat tegen relatief lage kosten.

Vraag hier meer informatie aan over Wendia

Succesvol zaken doen begint met Wendia

Succes is gebaseerd op de waarde die ICT toevoegt aan de business. Van IT Service Management en HR naar Klanten Service of Facility Management - de Service Management software suite van Wendia klaart de klus.


Snelheid

Ons Rapid Deployment System maakt het mogelijk om snel en eenvoudig te implementeren en te upgraden zonder te moeten programmeren.

Flexibiliteit

Onze tool is aangepast en gebouwd rondom uw business behoeften en niet andersom.

Integratie

Wendia integreert naadloos met uw huidige systemen en infrastructuur.

Modulair opgebouwd

Wendia biedt een volledig, geïntegreerd en modulair opgebouwd systeem. Door deze modulaire opbouw bent u in staat om alleen die functionaliteiten te gebruiken die u daadwerkelijk nodig heeft voor uw organisatie. Niet one-size-fits-all maar vanuit de standaardoplossing maximale flexibiliteit in configuratie en zoveel mogelijk functionaliteit out-of-the-box. Met Wendia betaalt u dan ook nooit teveel!

Volledige ondersteuning ITIL®

Wendia heeft de ITIL best practices ingebouwd in haar ITSM software sinds de eerste versie van ITIL. Het is dan ook geen verrassing dat Wendia PinkVerify-gecertificeerd is voor ITIL compliancy voor elk ITIL-proces van elke ITIL-versie. Ieder jaar weer staat Wendia bovenaan in de PinkVerify-lijst en dit geeft organisaties de ultieme zekerheid dat wanneer ze een Service Management tool willen die hun ITIL-implementatie moet ondersteunen, dat Wendia dé standaard is.